Zwemvijver

zwemvijver

Wat is een zwemvijver?

Een zwemvijver is een perfecte manier om van het buitenleven te genieten. Het is een natuurlijke zwembad die wordt gereinigd door planten en dieren. Dit maakt zwemvijvers een milieuvriendelijke en duurzame keuze.

Zwemvijvers worden opgebouwd uit PPC, een kunststof materiaal dat zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. PPC is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder donkergrijs, zwart en bruin. Donkergekleurde zwemvijvers absorberen meer zonlicht, waardoor het water sneller warmt op. Dit is ideaal voor mensen die graag in een aangename temperatuur zwemmen.

Hoe ziet jouw zwemvijver er uit?

Een zwemvijver past in elke tuin! Niet alleen is een zwemvijver mogelijk in alle formaten. Het past zowel in een strak aangelegde tuin als in je landelijke achtertuin. Zijn natuurlijke look is niet te overtreffen. Want je combineert een zwemgedeelte met een plantengedeelte. Met een zwemvijver combineer je alle voordelen van een zwembad met de natuurlijke look van een vijver.

Zwemvijver

Opties

Maak jouw zwembad af

Tegenstroom

Je kunt eindeloos tegen een constante waterstroom in zwemmen. Dit maakt hem ideaal voor de sportieveling

Zwembadafdekking

Een afdekking zorgt voor veiligheid, properheid en het houdt verdamping van je zwembadwater tegen

Waterbehandeling

Intrapools heeft het technische gedeelte zo uitgewerkt dat jij maximaal kan genieten met een minimum van werk en onderhoud

Laat ons uw achtertuin transformeren in een droomoase. Neem vandaag contact met ons op om uw zwembadidee├źn te bespreken!

Zwembad-Zele