Type zwembaden

Ons verhaal

Onze waarden

Omdat we voor niemand geheimen hebben en steeds transparant werken, geven we je graag een blik achter de schermen. We stoppen vooral onze tijd, ons hart en onze ziel in jouw zwembaddroom. Het belangrijkste is dat je kan rekenen op een hecht team, een betrouwbare partner, een warme service en uiteindelijk een duurzaam zwembad waarvan je kan genieten.

Zwembad-tuin-Oostakker

Duurzaam in alles

Dat jij op lange termijn van je zwembad kan genieten: dat is ons hoofddoel! Intrapools werkt enkel met duurzame materialen die een kwaliteitslabel dragen en die ook na vele jaren in perfecte staat blijven

Zwembad-Vervaat-Lokeren

Betrouwbaar

Kiezen voor een zwembad is geen impulsieve beslissing, maar een weldoordachte keuze. Intrapools behandelt je vraag dan ook met respect en levert hoge kwaliteit.

Zwembad-Zomergem

Service met een hart

Met Intrapools kies je voor een hartelijke service en bijhorende opvolging van je zwemdroom … VOOR én NA. Wij staan steeds paraat met advies! We zorgen ook voor het nodige onderhoud en de ondersteuning na de installatie.

Zwembad-expert van Intrapools

Xavier Melsens

Zwembad-expert bij Intrapools

Ons team wordt geleid door Xavier Melsens, een ervaren zwembad-expert met een schat aan ervaring en een passie voor het helpen van mensen hun zwembadambities te realiseren. Xavier zal jouw vertrouwde gids zijn tijdens het hele proces, van de eerste consultatie tot de uiteindelijke installatie.