Zwembad-Deinze

Intrapools duikt een nieuwe toekomst in

Onder leiding van François Van Hemelrijk en Eefje Bleys groeide Intrapools uit tot een professionele zwembadbouwer met een hart voor het vak. Met het oog op de verdere groei van ons bedrijf, stappen we nu mee in de toekomstvisie van GT Invest. Het jonge investeringsbedrijf uit Brugge investeert in de markt van zwembaden onder de naam Poolspot en ondersteunt vanaf heden ook Intrapools. “Deze samenwerking is de kers op de taart van wat we de afgelopen 10 jaar hebben opgebouwd.”

Een nieuw toekomstperspectief

Naast het team van GT Invest blijven François en Eefje actief en het eerste contactpunt binnen het bedrijf. Ze verheugen zich op een nieuw toekomstperspectief: “We zijn superenthousiast over het toekomstscenario dat GT Invest voor Intrapools uitschreef. Het weerspiegelt waar we zelf altijd naartoe wilden, maar alleen nooit haalbaar zagen. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten een nog betere service bieden en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. De topkwaliteit en de manier van werken die mensen van ons gewoon zijn, blijven dus gehanteerd. Het is voor ons een kerst op de taart voor hetgeen we zelf opgebouwd hebben.”

De meest professionele zwembadgroep in Vlaanderen

GT Invest ontfermt zich sinds kort ook over de uitbouw en nam tevens JDS Pools uit Adegem en De Zwemwereld uit Wevelgem over. Die bedrijven komen samen met Intrapools onder de koepelnaam Poolspot: de meest professionele zwembadgroep in Vlaanderen. “In 2021 zal de groep gezamenlijk ongeveer 280 zwembaden plaatsen en heeft het de ambitie om in 2022 zo’n 350 zwembaden te plaatsen en een klantenportefeuille van meer dan 2.000 klanten te ontzorgen in onderhoud en technische interventies”, klinkt het bij GT Invest.